tisdag 6 augusti 2013

Ur "tillfällen att njuta en liten smula"


Här är jag på väg,
till bad i sjön och receptet på krusbärspaj.


Smulpaj med krusbär
(eller vinbär eller äpplen eller... )

Smulor:
175 g smör
3 dl mjöl
4 ½ dl havregryn
1 ½dl socker
2 tsk bakpulver
3/4 dl sirap
Fyllning:
300 g krusbär
150 g socker
2 msk potatismjöl

Använd rumsvarmt smör. Blanda till en smulig deg.
Blanda bären med socker och potatismjöl. Lägg bären i botten. Lägg på "smulorna"
Grädda i 175 grader, mitt i ugnen, 15-20 minuter.





Receptet kommer från boken: Tillfällen att njuta en liten smula av Therese Wikström
och som ni ser så är det precis vad vi gör,
njuter en liten smula.


1 kommentar:

  1. Va mysigt!
    Här kommer adressen på mobilfodralen, om ni inte har hittat den ännu:
    https://www.skinit.com/pages/amy-butler-skins

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...