Här är jag på väg,
till bad i sjön och receptet på krusbärspaj.
Smulpaj med krusbär
(eller vinbär eller äpplen eller... )
Smulor:
175 g smör
3 dl mjöl
4 ½ dl havregryn
1 ½dl socker
2 tsk bakpulver
3/4 dl sirap
Fyllning:
300 g krusbär
150 g socker
2 msk potatismjöl
Använd rumsvarmt smör. Blanda till en smulig deg.
Blanda bären med socker och potatismjöl. Lägg bären i botten. Lägg på "smulorna"
Grädda i 175 grader, mitt i ugnen, 15-20 minuter.
Receptet kommer från boken: Tillfällen att njuta en liten smula av Therese Wikström
och som ni ser så är det precis vad vi gör,
njuter en liten smula.
Va mysigt!
SvaraRaderaHär kommer adressen på mobilfodralen, om ni inte har hittat den ännu:
https://www.skinit.com/pages/amy-butler-skins