I dag inleds Ramadan,
inte äta och dricka från soluppgång till solnedgång.
Det tänker jag på när solen står som högst på himlen
och jag dukar för den godaste potatis salladen.
Inser att jag inte klarar att göra som hundratals miljoner andra,
att avstå från mat
Men lite solidaritet kan jag visa (ingår också i ramadan).
Här är receptet
för den här salladen är lika god på natten mellan skymning och gryning,
då det är tillåtet att äta.
Monika Ahlbergs potatissallad
med jordgubbar och sockerärtor
Ingredienser:
1.5 kg färskpotatis
1 stor röd lök
1 näve sockerärtor
1 liter jordgubbar
1 kruka basilika eller krasse
Dressing:
1 dl rapsolja
1 st. citron, rivet skal och 2 msk saft
salt och peppar
Den var somrig så det blir att prova den på semestern! Såg väldigt gott ut. Helen
SvaraRaderaHej hej
SvaraRaderaDetta såg riktigt gott ut...det måste testas..Tack !
Helen och Charlotte! Bästa sommarrätten. Jag lovar!
RaderaTack för kommentarerna <3