onsdag 29 augusti 2012

God natt före kl. 22Dem säger att sjuksköterskornas barn kan ha det svårt att bli sedda när de är sjuka. Om mamman sedan både är sjuksköterska och bloggare kan det bli dubbelt värre. Det kan vara så att dem blir hänvisade till någon väldigt bra blogg, som talar om hur man ska bli eller hålla sig frisk. Och om de mot förmodan inte skulle lyda sin mamma och läsa hennes nyupptäckta blogg, så skriker hon upp i trappan: 

- Gå och lägg dig före kl. 22 i kväll så blir du snabbare frisk. Bästa tiden att sova är mellan 22 och 02! Det är vetenskapligt bevisat!!!

Och i den bästa av världar gör barnen som mamman säger och i den näst bästa av världar gör mamman som det står i bloggen:
www.ulrikagabriel.blogspot.com så att i alla fall hon kan vara frisk och pigg i morgon, för att orka med ev. sjuka barn.2 kommentarer:

  1. Eftersom du la upp detta på bloggen 21.53 så antar jag att du följer dina egna råd och lägger dig kl. 22 :-). Det värsta är att man kommer på så mycket saker som man bara "måste" göra innan man ska lägga sig. Som att kommentera bloggar t ex.
    God natt!

    SvaraRadera
  2. Hoppas du sov gott inatt?! Och ska du bli ännu duktigare när det gäller sömnen ska du sova med stängd mun...;)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...