lördag 21 april 2012

Inte joggingskor utan flygarskor


Köpte fina joggingskor som familjen fick ge mig i julklapp. Det räckte med att titta på dem för att förstå att dem skulle få mig att bli en riktig löpare.
Så kom våren.
Tog på dem, började jogga och en kilometer efter har jag fått symtom på både KrOnisk Lungsjukdom och urinblåseprolaps. Bara att sluta.
Så står skorna i hallen, helt oförmögna att göra mig till en joggare. Men dem kanske duger till, att få mig att prommenera i?
Testar: Skorna på fötterna och headset i öronen med de två senaste låtarna i min smartphone. Ska bara testa låten: "Varför hugger inte de vassa knivarna till ditt försvar" på min väg till affären. Är det en bra takt? Stämmer orden till musiken? Kan jag sjunga låten?
Men vad händer? Jag svävar med några mellanslag på vägen. Gör mig lycklig, gör mig fri (hoppsan, det var visst låten efter) Och så förstår jag. Det är inga löparskor. Det är ett par flygarskor som ska användas då man producerar nya låtar.


Känner nu att jag är på väg, även om jag inte har en löpares hastighet. Vägar är spännande, för man vet aldrig vilka som man möter mot målet.

2 kommentarer:

  1. Ja det stämmer att oftast är resan till målet spännande, med alla olika möten man gör. Ha en underbsr fortsatt dag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det så, det är bara synd att man glömmer det allt för ofta. Ha en bra dag tillbaka!

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...