fredag 7 september 2012

En järnlady behöver en järngrytaFlyttar hemifrån och ska klara sig utan mamma och pappa. Då måste man vara stark (tänker mamman) och ger dottern en järngryta i kombinerad utflyttnings- och inflyttningspresent. Här måste en järnlady byggas för att klara av livets påfrestningar. Allt man behöver göra är att laga maten i en järngryta, eftersom då maten tillsätts av järn. Järn höjer blodvärdet och ett bra blodvärde ger bättre ork och kraft. 
Så lyder förmaningen: Laga maten i järngrytan men sedan bjuder du också mamma när hon kommer och hälsar på. Även hon kan behöva lite styrka.2 kommentarer:

 1. Stor dag både för henne och för er då. Vågar inte ens tänka på den dagen mina små gullungar lämnar fågelboet. Kommer nog vara jobbigt för tänk vad tyst det blir och ingen att tjata på om att plocka undan mm ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och även omvänt. Ingen som tjatar på dig, så att du får saker och ting gjorda samt att det blir en arbetskraft mindre i familjen. För så är det, en dag vänder det och mamman behöver/ska inte göra allting. Faktiskt även lite spännande. Kanske att min bloggtid måste minskas :(
   Ha en härlig dag i dag!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...