söndag 16 september 2012

Nu ska jag leka fotografLeker att jag är en fotograf. Min uppdragsgivare är Dropps Fabel och dem vill ha bilder som ska få folk att bli sugna på att sticka och köpa deras garn. Underbart lekväder ute i dag. Hittar en tjej som gärna jobbar som fotomodell  mot garget: kopia av bilderna, middag i samband med plåtningen och kläderna hon fotas i (fast dem äger hon redan). Transport får hon fixa själv.


Fångar färgerna och ljuset som bara finns i skördemånaden. Signerar bilderna: Mamma Mia och säljer dem mot en bra slant till den stora garnjätten som ökar försäljningen av just Fabel.

Och modellen? Hon fortsätter att vara okänd och obetald. Det måste väl vara en förmån att någon vill ha just henne och hennes egen-designade tröja på reklampelarna? Kreativ och tacksam eller vad kan hon heta? Och hon fick ju i alla fall lite snygga bilder till sin portfolie som hon kan visa när hon söker nästa jobb.
Nää nu är det färdiglekt. Undrar vad jag ska leka nästa gång. Det blir i alla fall inte mamma, pappa, barn ;)Ps. Använder mig av Dropps garn i texten eftersom det är ett av mina favoritgarner. De får bli synonymnamnet till "firmor" som inte betalar sina modeller en juste lön. Ds

6 kommentarer:

 1. Oh fotografen har ju fått till riktigt fina bilder också :-) Vill också ha en modell att fota på stora höbalar ;-) Får man härmas?

  SvaraRadera
 2. Fotografen har lyckats igen...fina bilder och modell.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack <3 Årstiderna i Svergie är det bästa vi har!

   Radera
 3. Blir alldeles lycklig i själen av detta inlägg. Underbara bilder!! Koftan - i love i love // Kurren

  SvaraRadera
 4. En lycklig själ i en kurre? Då blir själen lycklig i bara lilla ja <3 <3

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...